dimarts, 17 de març del 2020

2020-03-16

Avui he fet la segona, la primera operativa, jornada laboral des de casa, una companya no pot accedir a la documentació de l'empresa per alguna limitació del seu ISP, m'he sentit impotent en  no poder solucionar-ho, espero que demà trobi la solució.

La resta de companys sembla que estem si més no al 90%, de totes maneres no és el mateix treballar a casa que al despatx, trobo a faltar les meves rutines ... les meves rutines, allò que mai no penses que sigui tan important, el cafè de primera hora al despatx, saludar els companys mentre arrenca l'ordinador i s'obren les meves aplicacions, client de correu, navegador, terminal de sistema ...

La meva companya no hi treballa, la seva feina és de tracte directe amb el públic i la seva empresa ha hagut de tancar, tot i que és un servei sanitari, afortunadament per ella no és un servei prioritari. De totes maneres encara no ha trobat una rutina per ocupar el dia.

La meva filla es queixa que els hi estan encomanant molts deures, sé positivament que són més per a que tinguin alguna cosa a fer que no pas per cobrir el currículum.

Em preocupa els dies que ens esperen, de fet ja hem vist un primer canvi, aquests dos dies enrere la gent ha sortit a aplaudir el personal sanitari que està al peu del canó aquests dies, avui ja no ha sortit ningú. Estic convençut de la sinceritat de la gent al fer-ho, però era d'esperar que no es repetís cada dia. Potser quan s'aixequi aquest mig confinament.

Tard o d'hora el confinament serà més estricte, no te gaire sentit que no podem anara a fer una volta però que la gent s'hagi d'anxovar al transport públic per anar a la feina.

Avui he rebut l'avís de suspensió del servei del Bicing, No sé si és molt encertat, potser hauria estat millor limitar-ho, jo el feia servir per anar a la feina i molt poques vegades l'he fet servir en altres situacions, de fet crec quue sols una quan havia quedat per anar amb els meus nebots i la meva filla al zoo ara farà uns quatre estius i ells venien des de casa els pares. La resta sempre de Plaça Espanya a Plaça Tetuan i viceversa.

És hora d'anar a dormir, demà tinc feina a fer.

3 comentaris:

Joana ha dit...

Sembla que reprenm el blog tots una mica més. Totalment d'acord amb les dues entrades que has fet.

Josep B. ha dit...

Hola Joana, aquí hi som de nou

Sergi ha dit...

Sí, precisament perquè no té sentit que no es pugui sortir però sí anar a treballar, quan vegin que acaba la quarantena de 15 dies i no s'ha solucionat res, potser s'hauran de prendre mesures molt més estrictes. I veurem com s'ho pren la gent, que es pensa que en un parell de setmanes tot solucionat...