dimecres, 25 de març del 2020

2020-03.24

Un altre dia de feina telemàtica, els caps van establir mitja hora al dia per a que parléssim, no de feina sinó de fer-la petar. el cert és que ajuda veure els companys, bé en el meu cas les companyes.

Fora dels caps sóc l'únic home de l'empresa, si més no de l'empresa petita, a la gran ja hi ha més i a la més gran més encara. Però en aquesta sóc l'únic, abans hi havia un altre, un advocat, però el lloc d'advocat, a l'empresa no acaba de quallar i pràcticament al mateix tems que la fusió se'n va  anar.

Dissabte vaig  haver de fer una intervenció d'urgència, el recàlcul de comandes del 21 va petar com una escopeta de fira, les factures van sortir sense les correccions i a més els nous clients incorporats per la fusió se li van marcar els dies d'avís d'impagament malament i com uns vint van rebre un missatge de suspensió de serveis.

Tot i que el mateix dissabte es a enviar un correu informant-los de l'error la major part de clients van trucar ahir, alguns amb calma sols van preguntar quina factura era la bona, d'altres com sempre van muntar en còlera dient que era imperdonable. La majoria ni van veure el missatge explicatiu.

Bé, una altra crisi salvada. No passen més coses perquè ... Des de la fusió la meva safata d'entrada no baixa de la cinquantena de missatges, responc, soluciono, arxivo i ja tinc tres més.

Tinc una llista de temes pendents d'altres cinquanta punts, dos d'ells urgents i importants i que no puc atendre perquè per una banda tinc un punt a mitges que no aconsegueixo acabar i per l'altre el nou proveïdor implicat ens baneja els correus, segons ens ha dit un problema amb la intel·ligència artificial que s'encarrega de l'spam.

En aquest mon he après algunes coses: la bona fama no sempre és merescuda, tenim un proveïdor nòrdic que no hi ha manera que ens doni un bon servei. Aquest nou proveïdor, que l'hem d'agafar perquè el registre del seu país ha decidit que sols poden treballar amb ells registradors acreditats del mateix país i era el que més confiança donava ...

M'ha "agradat" veure l'exèrcit espanyol prendre posicions, ara ja sabem qui gestionarà el mercat negre del material sanitari. M'han arribat missatges que asseguren que la UME no ha fet més que posar per la foto dels hospitals de campanya, no he pogut corroborar la informació, però coneixent com conec el militars espanyols, li dono com a mínim un 80% de confiança.

Això va per llarg, no em preocupa la meva feina, podem treballar des de casa sense massa problemes, em preocupa el meu fill, aquest mes havia d'entrar a l'aeroport, ja no entrarà, em preocupa la meva filla, la segona avaluació s'ha tancat pràcticament en fals i no sabem si els hi allargaran el curs una vegada acabi això o s'haurà de fer de nou, o el donaran per acabat. La darrera opció és la que menys m'agrada i és la que més em temo.

Em preocupa la meva companya, no els hi han fet cap ERTO, ella és auxiliar a un centre de recuperació, privat però vinculat a l'Institut Català de la Salut, pel moment no treballa però ja han demanat fisioterapeutes voluntaris, en teoria per fer massatges al personal sanitari, però tal com està tot serà per ajudar al que sigui, no crec que metges i infermeres estiguin fent cua per a que els hi descontracturin res, pel moment són voluntaris, però em temo que els cridin a tots en no gaire temps.