dijous, 7 de maig del 2020

2020-05-06

Ahir un antic conegut ens va dir que es prenia un medicament miraculós l'MMS o pel seu nom químic clorit de sodi. Ens explicava que li anava tan bé i que curava l'autisme, el càncer, la sida i com no la covid-19 i un munt de coses més.

A la feina també hi ha una dona, una mica més jove que jo que també s'ho pren i argumenta que se'ns amaga informació.

Bé jo m'he molestat en cercar informació, i no s'amaga res, no anava a posar referències perquè sols posar-ho surt informació per tot arreu, o sigui que d'amagar res.

Bàsicament el clorit de sodi es fa servir per purificar aigües per consum humà, però ull, es fa servir precisament perquè quan s'aplica, en dosis molt baixes, perquè al barrejar-ho amb l'activador, àcid cítric, es converteix en gas, tòxic per cert, i sí elimina un munt de virus i, crec, de bacteris, però si el fas servir en una peixera amb els peixos a dins se't moriran.

Dit d'una altra manera és un tipus de lleixiu, que per cert també es fa servir en la fabricació de paper, es a dir un producte tòxic.

Així que se t'ho prens el procés de "desinfecció" es realitza dins l'estómac, i apart de possibles virus i bacteris, dels que ja s'encarreguen els sucs gàstrics, també es carreguen aquells bactèris que ajuden a la digestió.

Crec que no l'hem convençut, però arriba un moment que m'és absolutament el mateix, quan vingui a casa li oferiré a més d'aigua o vi un "chupito" de Lleixiu.

Referències:


I per a que no sigui dit:

Per cert mireu que posa a "Contraindicaciones"