dilluns, 1 de juny del 2009

Pastoral

El Periódico (27/5/2009): Cañizares diu que no es poden comparar els abusos a nens en escoles catòliques amb l'avortament

El Periódico (29/5/2009): Mayor Oreja secunda les paraules del cardenal Cañizares sobre l'avortament i els abusos a menors


El senyor cardenal ha parlat, i ha parlat bé, ha dit les paraules justes i en el sentit correcte. Però com goseu comparar una dona pecadora que avorta el seu fill no nascut per una o vàries de les cent mil raons que la poden empènyer a fer-ho fins i tot a contra cor amb un pobre home d'església que exerceix el seu poder sobre una criatura indefensa?

Perquè el just en aquest món és defensar els poderosos, aquells que abusen dels que no poden defensar-se. És la llei de Déu, ho diu la Bíblia, i si no el diu la corregirem per a què ho digui. Un sacerdot te dret a tortura i follar-se tots els nens i nens que vulgui, que per això ho és.

I a la fi el fa pel seu bé, que així es guanyaran el cel. Ho diu la Bíblia, i si no el diu correm a corregir-la, què és la paraula de Déu. El marit pot pegar a la dóna, la Bíblia ho diu, ara si no et cases cremaràs a l'infern malgrat no li posis la mà a sobre a la teva companya, paraula de Déu, t'alabem senyor.

Tingueu-lo clar, no importa el perquè, no importa el com, no importa el quan. Seguiu la paraula de Déu tal i com us la diem, obeïu i calleu, quí us heu cregut posant en dubte les paraules d'un home sant, cremareu a l'infern etern per la vostra gosadia, sereu expulsats de la dreta del pare per no haver obeït, per no haver callat, per ofendre als que saben. Sols teniu un camí per a la salvació, porteu els vostres fills a ser follats pel home sant que tingueu més a mà i obtindreu el cel per a vosaltres i els vostres fills.

I si un dia heu d'avortar feu-ho en secret, sense seguretat clínica, en mans de qualsevol carnisser per un grapat de bitllets, els pecats no conten si no són públics, a la fi, confesseu i pregueu i sereu absolts. I sobretot no voteu aquest polítics que pensen en evitar els avortaments incontrolats, impedir que els bisbes i cardenals visquin de puta mare malgrat vosaltres les passeu magres.

Paraula de Déu, t'alabem senyor.