divendres, 13 de febrer del 2009

Meme del 7

La Xurri m’ha passat aquest meme. La veritat és que feia temps que no em passaven cap, i com que no és gaire complicat doncs m’apunto i el faig.

Les normes són senzilles:
- Enllaçar qui t’ho ha passat (fet).
- Explicar set coses sobre un mateix.
- Passar-la a set blocaires més.

Com que no hi ha una norma del tipus de coses faré un poti-poti i a veure que surt.

Primera:
Tot i que alguns ja ho sabeu i d'altres l'intuïu diré que sóc programador, una professió que m'agrada molt, de debó, tant que si m'agradés menys ja m'estaria dedicant a una altra cosa.

Segona:
A la feina gaudeixo d’un horari flexible (així li diuen), sempre que faci quaranta hores a la setmana, a la fi això és l’únic que l’interessa a qui em paga la nòmina, i faig feina per a un client que viu del fet diferencial català (aquell que diu que ens diferenciem d’Espanya perquè som els únics capullos que paguem per anar per la carretera) fent software perquè segueixi vivint d’aquest fet. Espero que m’ho sabreu perdonar, tinc una família que depèn de mi.

Tercera:
Escric tres blocs, que ja coneixeu, estic subscrit a uns cent blocs, a infojobs i a trabajar.com. Miro de tant en tant la Tafanera, Meneame i a Chuza (en gallèc). Tinc compte al facebook però encara no li trobo la gràcia. Tinc un avatar a Second Life que s’assembla llunyanament a Einstein (vaig posar tot a l’extrem) i que deu estar mort d’avorriment. Sovint llegeixo una web anomenada “Darwin Awards”, en anglès, es dediquen a recollir històries, verídiques i contrastades, de gent que ha ajudat a millorar l'espècie traient-se ells mateixos del mig sense deixar descendència. Us la recomano.

Quarta:
Visc a la segona ciutat de Catalunya, on fins fa poc regnava un tal Corbacho que no és actor. Hi visc des dels deu anys. I encara que m'hauria agradat anar a viure al Pirineu o a Finlàndia o a Alaska, per qüestions familiars m'he quedat aquí.

Cinquena:
Segueixo infidelment (si no puc no ho miro) la Fórmula 1, House i CSI, la Vegas i New York, ho sento però l’estil venjador emmascarat de l’Horatio no m’agrada. No tinc ni vull tenir televisió de pagament. Abans seguia Star-trek NG, però TV3 te la mania de repetir i repetir i repetir .. Odio el futbol des de la més tendra infància.

Sisena:
No estic casat, la meva companya tampoc, de fet fa més de vint anys que no estem casats. Tenim dos fills, un que ja pot volar per si mateix (farà vint aquest any) i altra que encara la hem de portar de la mà (farà quatre).

Setena:
Sóc un negat pel que no sigui programar ordinadors i escriure. Aquestes dues coses les faig mitjanament bé (crec), però tampoc no penso que destaqui. A la fi amb els quaranta-set anys que faré d’aquí a uns mesos caldria un miracle per a què em contractés la ESA o em donessin el Nobel de literatura, de la creu de Sant Jordi, no dic res, que se’ls hi està acabant la llista de premiables i d’aquí a poc es començaran a rebre trucades de l’estil “- Què fa alguna cosa per la qual li podem donar la Creu de Sant Jordi? – Jo? ... Sóc capaç d’escriure amb el peu esquerre. – Magnífic, vingui el dia ...”

Ara li hauria de passar la pilota a set blocaires, i tenia una llista, però al mirar resulta que aquest meme s’ha escampat a la velocitat de la llum per la blogosfera que conec, així que deixo la porta oberta a qui el vulgui fer i ningú no li hagi passat.