dimecres, 16 de març del 2022

Que t'has begut l'enteniment?

 Amb la que està caient i tu així, però és que no te n'adones? pallús, a la teva edat i enamorat com un adolescent. Que sí, que el que vas sentir en veure-la va ser totalment diferent del que pensaves quan veies les teves noves companyes de feina. Que amb les altres tot era racional, si se'n pot dir així ... pensat ... potser pensat és una paraula més adient.

Que sí, que no ha passat res, és més, saps que no passarà, però et bellugues entre el desig que passi i el voler que no passi. Coi! Que ja n'hi ha prou d'aquest color, que li portes 24 anys! que podria ser la núvia del teu fill.

I segueixes, i te la mires i t'emociones quan et mira, i intentes veure en la seva mirada si ella sent el mateix per tu que tu per ella, i tot per tornar a negar-ho i a negar-te.

I sospites que la resta de companys ja no venen a dinar amb vosaltres per alguna raó, i potser la raó és que estàs fent el tòtil i se senten avergonyits, però ella si que ve i això et torna a posar en el punt de partida.

I el fet que sigui ella que et digui d'anar a dinar ... potser no és tan evident que estàs colat per ella ... o potser ella també ho està per tu.

Carallot! Torna a picar de peus a terra! Que no! Que no passarà res, que ella no s'està per tu, que mai no hi haurà res, mai.

I a la fi, suposat que sí, que a la fi passa alguna cosa, li fallaries a la dona amb la que has viscut més de trenta anys? I si ho fessis, quan? un parell d'hores els dies que aneu tots dos al despatx? dues hores per fer què? Per un clau? això potser els primers dies.

Que desprès voldria més, i no, no voldria més sexe sinó més vida, i d'aquesta vida no en tens. I sí el primers dies serien genials, però poc a poc la rutina aniria esvaint-lo tot i al final hauries de prendre una decisió.

I saps molt bé te no tens nassos de prendre-la, perquè a la fi sempre has estat tan poruc que no has estat capaç de prendre les decisions a temps. 

Has vist marxar tants trens als que hauries volgut pujar! Fes-te a la idea, aquest tren, per una vegada, no és al que t'has de pujar, deixa'l passar, serà millor, millor per a ella, si és que en te un mínim interès, millor per  a tu, millor, a la fi, per a tots.