dimarts, 8 de setembre de 2009

Canvis

A voltes i revoltes, pensant i repensant el que vull fer el que vull ser m'he perdut en els meus pensaments i no he donat amb la sortida. Arriba un moment en que et planteges què és el que estàs fent, on vols anar a parar i com vols que et coneguin.

Quan vaig començar vaig posar-me un àlies, un sobrenom que havia de ser un personatge, al poc em vaig adonar que el personatge no era altre que jo, qui s'inventava històries, qui volia explicar el que sentia el que pensava el que somiava, era jo.

Durant tot aquest temps he mantingut el sobrenom però cada dia em sentia més i més allunyat del que hauria hagut de ser. Quin sentit te posar-se un sobrenom quan poses la teva imatge real, quan poses el teu nom i el teu cognom, quan tothom que et coneix sap que escrius un bloc (de fet dos).

Per això avui he decidit fer canvis, canvis potser no tan importants, però definitius. Skorbuto passa a la història, no tronaré a signar res amb aquest nom, no te sentit, no és Skorbuto qui escriu, és el Josep Benet, amb tots els seus ets i uts. Encara no canvio el nom del bloc, no n'estic segur de quin nom posar-hi, però ho faré, també miraré d'escriure més regularment, potser no tant com ho feia, potser amb més cura del que escric.

Perquè aquesta és una altra, m'he adonat que a mida que escric m'exigeixo més, m'he proposat tenir un temps dedicat al dia per escriure, no gaire, una hora si fa no fa, una vegada acabat el temps d'estudi. D'altra banda m'he plantejat allò que mal diuen “monetizar”, es a dir obtenir algun guany pel que faig, com que no m'agrada “l'adsense” el que faré serà posar algun sistema de donació voluntària, així, a més de les estadístiques tindré la seguretat que a algú li ha agradat el que he fet prou com per fer una petita aportació.

Això de obtenir beneficis per quelcom que hom fa de gust és un tema que sovint sembla controvertit però no és el primer cas que ho fa, i, si hi han uns centimets sempre és més defensable dedicar un temps al dia. Tot i així no serà un tema vital, afortunadament visc d'un sou.

Pel que fa al que escriuré a partir d'ara no crec que canviï massa, hi han algunes històries que em volten pel cap, tant de caire eròtic com de fantasia, també penso posar-m'hi més en opinió sobre actualitat, tot i que alguns temes em resulten tediosos, com ara la perillosíssima grip A que ha matat més gent que ... el refredat comú?

No m'embolicaré més i ja aniré avisant dels canvis, sols una afirmació, he vingut pe quedar-m'hi.

7 comentaris:

Striper ha dit...

Doncs benvingut no volem pas que marxis.

Rita ha dit...

Vivim en constant evolució, no és pas dolent això. Fes el que et vingui de gust, però no marxis pas! :-)

Ferran ha dit...

El capità Enciam sabia el que es deia, sense dubte: "els petits canvis són poderosos"! Si sents que Skorbuto ja no va amb tu... adéu Skorbuto, hola Josep, i benvinguda sigui la nova etapa!

Salut.

Joana ha dit...

No importa el nom, importa que segueixis aqui.

plugim constant ha dit...

Renovar-se o morir que diuen! Jo també estic contenta que continuïs. Amb el tema dels quartos ja no estic tant d'acord. Ja sé que és voluntari però.... per mi la generositat que poses en compartir el teu talent com a inventor d'histories és un dels principals atractius.Fins aviat!

Josep B. ha dit...

Gràcies a tots.

Plugim: Pel que fa a les hipotètiques donacions hom arriba a la conclusió que és molt diferent demanar un sou previ que acceptar un regal. En el primer cas s'exigeix en el segon queda a voluntat del donant i quan es rep saps que s'agraeix més que no pas el sou.

A d'altres països això funciona, aquí no n'estic tan segur, tanmateix insisteixo en que és absolutament lliure i que seguiré escrivint sí i sí.

glamboy69 ha dit...

"A voltes, cal que tto canvii per que tor segueixi igual"
IL GATOPARDO.