dissabte, 10 de maig del 2008

Premis



No es pot anar sempre contracorrent, i això dels premis m’ho mirava una mica de lluny, però queda clar que en cada món hi ha uns costums i en el món dels blocs el donar premis és un d’important.

Que significa donar o rebre un premi? Desprès de rumiar-ho, a partir del primer que m’han donat, crec que la resposta és una aclucada d’ull. Quan algú et dona un premi et diu que li agrada el que fas al bloc, el que dius, el que penses.

La part més dura és decidir a qui li dones, si conec molt poca gent! Trobar cinc persones per premi ... Les veuré magres!

Però no serè jo qui faci el lleig així que aquí el Teniu.


La Núr (
L'Habitació dels mals endreços) m’ha concedit (el 5 d’abril, ja fa un mes!) el premi “Dardo 2008”, la llegenda del premi diu així:

“El I Lliurament de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de prestigi reconegut en el món de la literatura. Amb aquest premi es reconeixen els valors que cada blocaire mostra cada dia en l'esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.; que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu, el qual és i roman innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.

He de reconèixer que em va sorprendre, no m’ho esperava pas i t’ho agraeixo Núr, em vas fer sentir molt bé.

Jo li donaré a:

Plugim-constant, (
Plugim constant) perquè el que escriu m’és proper, perquè quan alguna cosa no li agrada m’ho diu clarament i perquè va ser capaç de tirar endavant el seu bloc malgrat algú proper li va criticar que ho fes.

La Lluna, (
Llàgrima de lluna) perquè els seus textos m’arriben al cor.

Sara Maria, (
Un racó del món) perquè les seves fotografies m’encanten i perquè som de la mateixa “quinta” (jo en sóc una mica més gran).

Jaqueline, (
Realitats i miratges) perquè m’agraden els texts/poemes que escriu i vull, voldria que ho seguis fent.

El tacte de les paraules, (
El tacte de les paraules) fa poc que la he descobert i m’agrada el que escriu.


I ara el segon premi, l’Striper (
Striptease d'històries) m’ha concedit el premi “Luz de gas” (el dia 6 de maig) per la meva “obra” eròtica, Agraït Striper, espero fer-te obrir les finestres moltes vegades més. He de dir que aquest premi m’ha servit per conèixer algú del sud, Luz de gas (Luz de gas).

Jo, en el meu torn el concedeixo a:

Cesc, (
Sense fer soroll) perquè està lluitant per sentir-se bé.

Lant, (
Dev/avalot) perquè amb les històries de Bunny, el conillet grindale, he rigut moltíssim, i perquè és tan bandarra com jo.

Mia, (
El diari vermell) i Mima, (Mima'm) perquè s’animin a escriure, que fa temps que no en llegim res d’elles.

Natura i Serendipitat, (
Anatomya del Sexe) Perquè fa poc que han començat, perquè m’agrada la gent que fa les coses per convenciment (m’encanten les k de Natura dissimulant una més que acceptable ortografia) i perquè m’agrada que les dones diguin la seva sobre sexe, que ja n’hi ha prou d’anar perduts.