divendres, 20 de juny del 2008

Mig any i Dos premis més.

Qui ho hauria de dir, dilluns vinent farà sis mesos que vaig néixer com a blocaire allà al blocat, divendres passat es van acomplir quatre mesos des que em vaig instal·lar al blogger i avui (20/6/08) farà quatre mesos que vaig començar a seguir les estadístiques d’entrades.

No us donaré una explicació detallada de la quantitat de visites, el seu origen, etc. ... Sí vull dir una cosa aquest sis mesos escrivint per a mi i per a vosaltres han estat un plaer. No, no m'acomiado, sols vull fer una petita celebració.

En aquest temps he establert llaços d'amistat amb tots vosaltres i això m'encanta, també he vist com alguna gent desapareixia d'aquest mitjà, l'Hagime, l'Atup, la Miona, la Mia, l'Ebrenca exiliada. Algú que en un moment s'anava però ha tornat (Peperines). Però la vida continua i els blocs em donen la possibilitat de fer allò que m'agrada, escriure.

Aprofito per explicar que preparant el reciclatge del Cantó al bloc.cat, la idea és dedicar-ho a la feina que va fer un marrec des dels 12 als 20 anys, aquest marrec, com tots a la seva edat, tenia un gran somni, esdevenir un escriptor de fama.

En aquell temps, on Madame Olivetti era l'eina més avançada, sols havia la possibilitat de sortir a la llum publicant en paper, i això significava o cèntims o trobar un editor.

Com molta altra gent aquell nen no va poder acomplir el seu somni, per això vull fer-ho realitat ara. Seleccionaré els seus poemes, el seus comptes i els aniré publicant a poc a poc indicant-vos la data aproximada de creació. Com suposo que haureu imaginat el nom del marrec és Josep Benet, per això el títol del bloc serà “Quan em volia menjar el món”, i l'obriré en tornar de vacances, a l'agost.

A més se m’ha girat feina.

L’Eli em va donar el premi “Que te la pique un pollo” (19/05/2008 perdona’m pel retard) i el Gatot_x (17/06/2008.) i l’Striper (18/06/2008) m’han donat tots dos el premi Pedraforca, tots tres pel bloc eròtic. A tots tres agrair-los els premis, no negaré que m’ha fet sentir bé, molt bé. De totes maneres els premis els penjaré al racó doncs l'eròtic està separat de la resta per una sola raó el tipus de contingut de les històries que explico.

El premi: “Que te la pique un pollo”.

Li dono a:

Mossèn i el seu confessionari mental
Glamboy i les seves Reflexions d'un arqueòleg glamurós

Em perdonareu però fora d’aquests dos catxondos mentals, que me’ls aprecio molt, encara no conec prou gent per donar-los un premi com aquest.

El premi Pedraforca, per a bloc en la nostra llengua.



Li dono a:
Aquest premi potser li donaria a molta més gent, pràcticament a tots però no vull excedir-me.

Per acabar vull donar-vos les gràcies a tots perquè si tinc ara més ganes d’escriure que quan vaig començar és perquè sé que esteu aquí.

Abraçades i petons per a tothom.