divendres, 13 de febrer del 2009

Meme del 7

La Xurri m’ha passat aquest meme. La veritat és que feia temps que no em passaven cap, i com que no és gaire complicat doncs m’apunto i el faig.

Les normes són senzilles:
- Enllaçar qui t’ho ha passat (fet).
- Explicar set coses sobre un mateix.
- Passar-la a set blocaires més.

Com que no hi ha una norma del tipus de coses faré un poti-poti i a veure que surt.

Primera:
Tot i que alguns ja ho sabeu i d'altres l'intuïu diré que sóc programador, una professió que m'agrada molt, de debó, tant que si m'agradés menys ja m'estaria dedicant a una altra cosa.

Segona:
A la feina gaudeixo d’un horari flexible (així li diuen), sempre que faci quaranta hores a la setmana, a la fi això és l’únic que l’interessa a qui em paga la nòmina, i faig feina per a un client que viu del fet diferencial català (aquell que diu que ens diferenciem d’Espanya perquè som els únics capullos que paguem per anar per la carretera) fent software perquè segueixi vivint d’aquest fet. Espero que m’ho sabreu perdonar, tinc una família que depèn de mi.

Tercera:
Escric tres blocs, que ja coneixeu, estic subscrit a uns cent blocs, a infojobs i a trabajar.com. Miro de tant en tant la Tafanera, Meneame i a Chuza (en gallèc). Tinc compte al facebook però encara no li trobo la gràcia. Tinc un avatar a Second Life que s’assembla llunyanament a Einstein (vaig posar tot a l’extrem) i que deu estar mort d’avorriment. Sovint llegeixo una web anomenada “Darwin Awards”, en anglès, es dediquen a recollir històries, verídiques i contrastades, de gent que ha ajudat a millorar l'espècie traient-se ells mateixos del mig sense deixar descendència. Us la recomano.

Quarta:
Visc a la segona ciutat de Catalunya, on fins fa poc regnava un tal Corbacho que no és actor. Hi visc des dels deu anys. I encara que m'hauria agradat anar a viure al Pirineu o a Finlàndia o a Alaska, per qüestions familiars m'he quedat aquí.

Cinquena:
Segueixo infidelment (si no puc no ho miro) la Fórmula 1, House i CSI, la Vegas i New York, ho sento però l’estil venjador emmascarat de l’Horatio no m’agrada. No tinc ni vull tenir televisió de pagament. Abans seguia Star-trek NG, però TV3 te la mania de repetir i repetir i repetir .. Odio el futbol des de la més tendra infància.

Sisena:
No estic casat, la meva companya tampoc, de fet fa més de vint anys que no estem casats. Tenim dos fills, un que ja pot volar per si mateix (farà vint aquest any) i altra que encara la hem de portar de la mà (farà quatre).

Setena:
Sóc un negat pel que no sigui programar ordinadors i escriure. Aquestes dues coses les faig mitjanament bé (crec), però tampoc no penso que destaqui. A la fi amb els quaranta-set anys que faré d’aquí a uns mesos caldria un miracle per a què em contractés la ESA o em donessin el Nobel de literatura, de la creu de Sant Jordi, no dic res, que se’ls hi està acabant la llista de premiables i d’aquí a poc es començaran a rebre trucades de l’estil “- Què fa alguna cosa per la qual li podem donar la Creu de Sant Jordi? – Jo? ... Sóc capaç d’escriure amb el peu esquerre. – Magnífic, vingui el dia ...”

Ara li hauria de passar la pilota a set blocaires, i tenia una llista, però al mirar resulta que aquest meme s’ha escampat a la velocitat de la llum per la blogosfera que conec, així que deixo la porta oberta a qui el vulgui fer i ningú no li hagi passat.

9 comentaris:

Striper ha dit...

T'ha sortit un poti poti collunut.

Sara Maria ha dit...

Genial, però escriure ho fas molt bé!! Encara que no acostumo a deixar comentaris, et llegeixo amb molt de gust!

Ferran Porta ha dit...

T'ha sortit un post especialment brillant, Josep: tocs irònics i el punt just de mostrar-te en públic sense ensenyar més del necessari.

Me'n vaig a fer un "Darwin Awards" al Google :)

Bon cap de setmana.

Shalheira ha dit...

Magnífic. Ja voldria jo escriure com tu...
A mi també m'han nominat!

Ana ha dit...

Doncs com la resta, que molt bé el post :) Aquesta frase "No estic casat, la meva companya tampoc" m'ha fet riure. Suposo que encara us trobeu gent que se sorpren quan els hi dieu que no esteu casats. I mira que a l'època dels meus avis hi havia molta gent que no es casava tampoc...

zel ha dit...

Mira tu, m'ha agradat molt saber tot això de tu...fas moltes coses de les quals no en tinc ni edea (com ara programar...ni idea!!!!)

I, no sé, és com si et conegués...jo ja el vaig fer, aquest meme, i va ser divertit...

Petons, maco!

Anònim ha dit...

és xulo programar... l'horari flexible el carrega el dimoni... s'hauràn trobat els avatars, entre buscaven els seus amos a second life? ... i jo a la primera, jé... Trekie fins la mort, futbol ni de broma... 20-4 = 16... i el st jordi, me'l donarien?

Gràcies per fer el meme, t'ha quedat molt divertit!!! (i ja sabem més de tu)

Josep B. ha dit...

Striper: Gràcies.

Sara Maria: Gràcies a tu també, jo també gaudeixo amb el teu bloc.

Ferran: Segur que en riuràs amb el D.A.

Shalheira: No tens res a envejar-me, més hauria volgut que escriure com tu quan tenia la teva edat.

Ana: No estic segur si he de dir benvinguda o bentornada, juraria que ja ens haviem llegit abans. Tens raó, encara hi ha gent que posa cara rara o que diu allò de "vols dir que us heu casat pel jutjat oi?" i els hi he d'aclarir que no, que pel jutjat estan tan casat com per la vicaria. De totes maneres també és una petita ironia, fa temps rodava una frase (molt masclista) que deia "jo soc solter, la meva dona no." diem-ne que és la contra.

Zel: lo de programar és un món, i t'ha d'agradar molt perquè sovint ho enviaries tot a pastar, però he de dir que és divertit fer que la màquina més mai creada (l'ordinador) sembli intel·ligent.

Xurri: Tens raó. Quant als avatars no crec que es moguin gaire si no ens passem, però no li trobava la gràcia, suposo que va tenir el seu temps, com tot. Del sant Jordi no et sé dir. I m'he divertit molt fent el meme.

Joana ha dit...

M'he divertit molt llegint el teu meme!