dimarts, 10 de febrer de 2009

Adéu Eluana

Ahir es va acabar el seu suplici, ahir el seu cor va deixar de bategar. Si realment tenim una ànima ahir va quedar clar que l’ànima d’Eluana volia acabar el seu patiment. Adéu Eluana, no importa si a l’altra banda de la línia que anomenem mort hi ets o no hi ets, el que queda de tu, tot lo bo que ha pogut quedar de tu en aquest món és al cor de la teva gent, de la teva família, dels teus amics.

Pel que fa als que encara bramen, aquells que es neguen a mirar l’evidència, aquells que condemnen els metges que han assistit Eluana, aquells que condemnen els seus pares. Recordo que m’ensenyàveu que el pecat era pecat per acció, paraula o pensament. No he tingut intervenció per acció en aquest cas, tan mateix si ho tinc per paraula i pensament.

Si al final tinguéssiu raó i existís el voster déu venjador, apunteu-me sense dubte, jo també he acompanyat el final d’Eluana, jo també sóc culpable i no em penedeixo.

Sembla que un altre pare va escriure a Beppino Englaro, el pare de Terri Schiavo, Segons El Periódico li deia: “La meva filla semblava un detingut dels que es veuen als documentals sobre els camps d'extermini nazis”. Parlant del procés per posar punt i final. I és cert, tenen aquest aspecte, ho sé perquè l’he vist, el que s’oblida de mencionar Bob Schindler és que aquest és l’aspecte d’un mort cerebral mantingut artificialment amb vida.

Adéu Eluana.

8 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Ara, per fi, descanses en pau.

zel ha dit...

I d'ella n'han fet bandera els desgraciats, els corruptes, als cabronassos mentiders, pobreta...

Petons, maco!

Ferran ha dit...

Sigui com sigui, aquesta noia ja descansa i la seva família, també. I els altres, que bramin tan com vulguin... i que els donin pel sac.

Salut.

Striper ha dit...

Ara descansa en pau.

kika ha dit...

ei! m'agrada el que dius i com ho dius... des d'ahir que et vaig descobrir.
i procuraré passar sovint!

AINA ha dit...

sempre molt controvertits aquests temes. jo penso igual que tu. tampoc soc creient i intento respectar les creences de la gent però portar el cas d´aquesta noia a un nivell polític i religiós fa molta molta pena, quant el que hauria de prevaldre es la la prevalença d´una mort digna.

LLuNa ha dit...

Volen decidir tantes coses que es creuen amb el dret de decidir sobre la mort dels altres. I el que no és just és que alguns desgraciats s'aprofitin de l'ocasió... sempre hi ha gent que està al lloro de tot.

Per fi l'han deixat reposar en pau.

黃立成Jeff ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色