dilluns, 28 de desembre de 2009

Final d'any i Blocaire invisible

Aquesta setmana he estat molt enfeinat, estudis, festes, problemes i reunions familiars, històries de la feina ... Això m’ha fet perdre el pas al bloc. Però com que sempre es pot fer de més i de menys he aprofitat un foradet per escriure una mica.

Porto ja quasi dos anys al món dels blocs, he tingut des de l’embranzida inicial fins el defalliment on em vaig replantejar si havia de seguir o no. En aquesta vida ens afecta tot i el fet de tenir un semestre especialment dur a la UOC i estar en una situació complicada a la feina m’havien bloquejat una mica.

Suposo que és el que li passa a tothom, i potser més a mi, el fet que les coses noves engresquen però quan passa la novetat cal replantejar-s’ho tot. Tanmateix tinc clar que no vull deixar aquest món, però valorant totes les responsabilitats que tinc, i les que vindran, sóc conscient que no li puc dedicar tot el temps que voldria.

Encara i així, tinc ganes de seguir, no amb el ritme que portava inicialment, però sí escrivint una vegada a la setmana i llegint potser menys blocs dels que llegia fins ara, tampoc serà el mateix nivell de comentaris, a la fi, quan llegeixo alguna entrada sovint ja han passat uns quants dies i si no és que tingui molt clar que hi vull comentar acabo deixant-lo. De totes maneres si la feina i els estudis m’ho permeten. segueixo.

Blocaire invisible:

Aquest any m’ha tocat una blocaire, tot i que havia llegit algun comentari d’ella no havia entrat al seu bloc fins ara. Una cosa que m’ha sobtat és la seva primera entrada (o post), a diferència de la majoria de primeres entrades és llarg, i en ell ens dóna prous detalls del seu entorn: les seves cases, la seva parella, el fill de la seva parella, el germà de la seva parella, el seu pare, les aficions de tots ells ...

El segon relat és colpidor, amarg, dur, definitivament dels que m’agraden, i m’agrada com és escrit. Sabeu, aquest és un dels grans “problemes” de la blogosfera, a cada nou bloc que descobreixes, trobes sovint algú que sap filar històries, petites històries que juntes creen un univers literari que, i que em perdonin els escriptors professionals, posa en dubte que els que s’han fet famosos escrivint siguin els millors. Per altra banda et planteges com t’ho faràs per llegir-ho tot, per no perdre’t res.

Res, que si això no és prou pista perquè sàpiga que parlo d’ella, no sé que més dir. Per suposat li deixaré un missatge al seu bloc dient-li que he parlat d’ella.

12 comentaris:

Ferran ha dit...

Això dels blogs està molt bé, però crec que no m'equivoco si dic que, alguna vegada, tots els blocàires passem per la fase de "ho deixo". Suposo que, segons com, ens ho acabem agafant com si fos una obligació, una més; i en un mar d'obligacions, les que en realitat no ho són, són prescindibles.

Qüestió de dosificar, com dius tu.

Feliç 2010.

Striper ha dit...

Doncs vinga a pensar el regal.

Laie ha dit...

Hola Josep, passava per aquí per espiar les pistes del BI... i veig que m'he de descartar! Bon any!

glamboy69 ha dit...

Blocaire invisible?? No acabo d'entendre com funciona la cosa!!
Aquí hi ha regal o no? AL TEMA!! ejeje

Anònim ha dit...

Doncs, la teva blocaire invisible, no ha pensat mai en deixar el món dels bogs... com a molt em proposo passar-hi menys hores.

Rita ha dit...

Doncs jo també em descarto...

Escriu quan puguis, o quan en tinguis ganes, però no deixis de fer-ho. A mi m'agrada llegir-te... :-)
Molt bon any i petons!

Déjà vie ha dit...

valeeeeeee doncs no soc jo!! XDD Jo tb em sento com tu en tema "temps per al blog" pero quan no es pot no es pot, oi?

as de diamants ha dit...

No som Nosal3!
:)

glamboy69 ha dit...

Bon any!!! Ieeep!
Per cert: estic de nou ficat en les prediccions tarotistes de cara al nou any, em podries dir si les q et vaig fer l'any passat es van complir?
Passat pel meu blog i les podras rellegir!!

khalina ha dit...

Hola! Estava buscant pistes,i bé, el meu primer post és cert que explicava moltes coses personals. Després em vaig decantar més cap a les històries...

Seràs tu?? quina intriga! Bon Any!

Anònim ha dit...

La teva blocaire invisible et deixa una nova pista:

El titol del meu blog té a veure amb el temps...

Josep B. ha dit...

Ferran: Afortunadament (o no, ves a saber) ja he m¡he plantejat el continuar, penso que és un bon racó on esplaiar-me fent quelcom que m'agrada, lluny de la feina, que també m'agrada, però sí te el component d'obligació.

Striper: Ja hi penso.

Glamboy: És una proposta que es fa cada any per aquestes dates, (pots veure l'enllaç amunt), hores d'ara està ja està tancat però segurament l'any 2010 també hi haurà.

El "regal" acostuma a ser una entrada al bloc, un dibuix, una vídeo ... qualsevol cosa que se t'acudeixi, res de material.

Per cert, no et vaig demanar cap pronòstic pel 2009.


Laie, Rita, Deja vié, As de diamants, Khalina:

Permeteu-me que no us digui res encara. ;)

Blocaire invisible: Em sona que aquesta pista és la bona. :)