divendres, 15 de febrer del 2008

Avui la cagaré

Sols és una sensació, però avui la cagaré. Per què? Senzillament, avui dia de Sant Valentí, dia dels enamorats no li regalaré una flor a la meva companya, no li portaré una caixa de bombons. Aniré a una botiga eròtica i li compraré una joguina.

Les previsions indiquen que la joguina sortirà per la finestra, a més, el risc que jo surti per la porta es alt, molt alt. Però m’és el mateix. L’experiència em diu que cada vegada que m’he llençat al buit he caigut de peu, i cada vegada que m’he frenat per por m’he fomut de lloros.

Recordo quan em treia el carnet de conduir, tenia por de tirar la valla al fer la prova d’aparcament, em van suspendre dues vegades, la tercera vaig pensar “Avui la tombo”, aprovat.

Doncs això, avui la tombo, o em fa fora per sempre mai o passem la primera nit d’una vida sexual totalment desfermada.

“Y si caigo, ¿que es la vida? Por perdida ya la di cuando el yugo del esclavo como un bravo sacudí. (Espronceda)”.

4 comentaris:

Judit ha dit...

Espero de tot cor amic que t'hagi anat bé i que avui sigui l'inici d'una nova aventura sexual amb la teva companya. Segurament no sap el que es perd.

Un petó!

ladyprimula ha dit...

Nin!! No et pensis que no he pensat en tu. He escrit dos missatges, però aquesta pàgina em posa problemes per poder accedir al teu bloc. Si ara reeixeixo et prometo un resum dels dos que m'ha xuscat.

ladyprimula ha dit...

Nin!! Es esgotador intentar deixar-te un missatge, va la quarta vegada.

ladyprimula ha dit...

aaaaaaa