dimecres, 13 de febrer del 2008

Presentació

Sóc un blogger emigrant, vull dir que vinc de blocat, on no parem de tenir problemes, em dol deixar-los, com a redactor de blocs vaig nèixer enllà.

Però la vida ens porta per camins inesperats, prenem decisions sobre la marxa, sense prou informació, però ja és això.

Encara no domino aquest entorn, voldria fer categories o carpetes, no sols per organitzar els textes, també per posar apart aquells mes pujats de tó.

També estic pensant en fer contes per a infants (passa que tinc una nena de tres anys i toca explicar-li contes)

Tot això sense ànim d'esdevenir, ni de lluny una figura de les lletres catalanes, però si de compartir amb tots la meva petita afició.

Respecte als missatges, m'agradaria saber que penseu del que escric, encara que sigui que no esteu d'acord, o no us agradi, fins i tot si veieu que tinc faltes d'ortografia (a patades) o de gramàtica, com si no m¡ho diu ningú em corregiré?

Sols em queda dir: Hola.

4 comentaris:

Judit ha dit...

Oohh! benvingut a blogspot jeje, he llegit que moltes persones tenen problemes amb el .cat, però en fi, ara ja t'has decidit i pel que sembla, aquí funciona millor.

M'agradarà llegir les teves històries, així com els contes. Jo també escric cosetes així de vegades, però no les tinc penjades al bloc, algun dia ja ho faré!

Doncs res, que espero anar passant per aquest raconet nou! Fins aviat!!
Ah, respecte a les faltes ortogràfiques, gramaticals, etc... a mi tb m'agradaria que em corregíssin! jeje, així se n'aprèn oi? Petons!

rosa ha dit...

hola,benvingut a blogspot. de moment no tenim problemes....suposo que els problemes vénen del CAT...
aniré passant pel teu piset.
jo també escric contes pero per adults, malgrat que no els penjo, i de tant en tant participo a la cuca on m'has trobat.

Betty ha dit...

hola! casa nova, eh? benvingut! jo també sóc inmigrada del .cat, osigui que t'entenc perfectament.
Petonets dolços i gràcies per visitar el meu bloc

Josep B. ha dit...

Hola Lluna, Rosa i Caliope.

Gràcies per deixar-me els comentaris. m'encoratgen a seguir, i si llegiu això avui 14/2/2008 que gaudiu d'un excitant Sant Valentí amb les vostres parelles.